Diensten

Diensten

Bent u op zoek naar een professionele aannemer, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Noord-Holland.

Zo zijn wij onder andere werkzaam in Zaanstad (Assendelft, Koog aan de Zaan, Krommenie, Westknollendam, Westzaan, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk), Alkmaar (Oudorp, Overdie, Huiswaard, Vroonermeer, De Mare, Daalmeer / Koedijk), Hoorn (Hoorn, Blokker, Zwaag, De Hulk) en Amsterdam – Centrum (Binnenstad, Grachtengordel met Jordaan, Plantage, Westelijke Eilanden en Oostelijke Eilanden), Noord (Tuindorp Oostzaan, Kadoelen, Oostzanerwerf, Buiksloot, Buikslotermeer, Nieuwendam en Landelijk Noord, met de dorpen Schellingwoude, Durgerdam, Zunderdorp, Ransdorp, Holysloot), West (Spaarndammerbuurt, Staatsliedenbuurt, Frederik Hendrikbuurt, Kinkerbuurt en omgeving Overtoom, Admiralenbuurt, omgeving Hoofdweg, Mercatorplein, Landlust, Bos en Lommer en het dorp Sloterdijk), Nieuw-West (Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld, Nieuw Sloten, Osdorp, De Aker en de dorpen Sloten en Oud-Osdorp), Zuid (De Pijp, Museumkwartier, Willemspark, Schinkelbuurt, Hoofddorppleinbuurt, Stadionbuurt, Apollobuurt, Rivierenbuurt, Prinses Irenebuurt, Zuidas en Buitenveldert), Oost (omgeving Weesperzijde, Oosterparkbuurt, Dapperbuurt, Transvaalbuurt, Watergraafsmeer, Indische Buurt, Oostelijk Havengebied, het Zeeburgereiland en IJburg), Zuidoost (Venserpolder, Bijlmer, Gaasperdam, Bullewijk en het dorp Driemond), Westpoort (het Westelijk Havengebied en het Bedrijvengebied Sloterdijk).

Onze diensten bestaan uit bouw- en afbouwwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in renovatie, nieuwbouw, onderhoud, kortom alle bouwwerkzaamheden in en om het huis. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.
Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u nog meer speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.

Wij werken in een flexibel team met een grote variëteit aan diensten zoals:

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw komt heel wat kijken en veel mensen maken een nieuwbouwtraject maar één keer in hun leven mee. Daarom vinden wij het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden en regelmatig met u en uw architect te overleggen over de voortgang van het project. Tijdens de bouw kunt u alle bouw-gerelateerde zaken met een gerust hart aan ons overlaten. Wij leveren maatwerk zoals u het graag ziet. Zo kunt u zich concentreren op het maken van de juiste keuzes.
Read more

Onderhoud

In een onderhouden huis is het prettig wonen. Als allround aannemer helpt R.A.B. Bouw bij het onderhoud aan uw huis of bedrijfspand. Door uw gebouw goed te onderhouden, is reparatie of vervanging vaak niet nodig. Want: hoe beter het onderhoud, hoe kleiner de kans op onverwachte kosten.
Read more

Verbouw en renovatie

Een verbouwing is een kwestie van heldere afspraken maken en goed organiseren. Want ondertussen wilt u geen overlast van de bouwwerkzaamheden. Aannemersbedrijf R.A.B. Bouw begrijpt dat heel goed en treft goede voorbereidingen voordat we beginnen. Voordat wij beginnen, brengen we eerst de exacte kosten in kaart. Dat doen we door goed te luisteren en samen met u, keuzes te maken over inzet van materiaal en arbeid. Zo voorkomt u teleurstelling achteraf. U wilt immers vooral genieten na de verbouw van uw keuken, badkamer of kantoor.
Read more

Dakwerk

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het biedt u een veilige en fijne omgeving en is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Dat weten we bij R.A.B. Bouw als geen ander. Zo bieden wij een maatgericht advies en een efficiënte totaaloplossing voor alle onderdelen van een dak. Daarnaast bieden bewaken we de duurzaamheid van onze gerealiseerde projecten door middel van onderhoudscontracten. Voor ieder project stellen wij een passend advies op waarbij alle mogelijke alternatieven afgewogen kunnen worden. Ons werk richt zich met name op dakpannen; leien en leipannen; platte daken, dakopbouw, lood- en zinkwerk, dakkapellen, en goot- en gevelbetimmeringen.
Read more

Overkapping

Elke zonnige dag heeft wat extra’s onder het dak van een prieel of open overkapping. Uw kinderen kunnen overdag hieronder veilig spelen want het zonlicht krijgt geen kans en zelf kunt u met familie of vrienden genieten tot in de late uurtjes. Een overkapping in de tuin kan een goede keuze zijn, u kunt dan namelijk wanneer het regent toch buiten zitten. Dus ook onder minder ideale weersomstandigheden kunt u langer buiten verblijven. Een barbecue in de late nazomer valt nu binnen de mogelijkheden.
Read more

Uitbouw

Een veelgebruikte manier om meer ruimte te creëren in huis is het plaatsen van een aanbouw. De meeste mensen plaatsen een aanbouw om meer ruimte te krijgen in de woonkamer, een extra kamer te realiseren zoals een slaapkamer of zitkamer, of meer lichtinval te creëren door een serre te plaatsen. Het plaatsen van een aanbouw lijkt eenvoudiger dan dat het in werkelijkheid is, maar het is een verbouwing waar u heel veel extra ruimte door krijgt.
Read more

Timmerwerk

Wij voeren voor projecten diverse timmerwerkzaamheden uit. Met onze ervaring en gespecialiseerde vakmensen voeren we het meest uiteenlopende timmerwerk uit. Voor al het klein onderhoud aan uw bedrijfspand wilt u natuurlijk een vakman die ervoor zorgt dat alles weer netjes is. Wij slaan de spijker altijd op z'n kop!
Read more

Gevelbekleding

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. De bekleding van uw gevel moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn. De gevel bepaalt in sterke mate de uitstraling en het gezicht van een gebouw. Het is daarnaast belangrijk dat een gevel voldoet aan de gestelde eisen om in het gebouw te wonen of te werken. Dat vereist kennis en ervaring op het gebied van gevelbekledingen en de daarbij behorende systemen en de plaatsing hiervan. Wij ontzorgen u hierin.
Read more

Ramen, deuren, kozijnen

Een extra (dak)raam zorgt voor meer daglicht in uw huis. Daarnaast kan het bijdragen aan een betere ventilatie, zonder dat u hierdoor meer energie gaat verbruiken. Daarnaast kunt u met een draai- of kantelraam uw ruimte voldoende luchten. Dit zorgt voor een gezonde leefomgeving. Ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwe deur voor uw woning, bent u bij bouwbedrijf R.A.B. Bouw aan het juiste adres. Of het nu gaat om een voordeur, terrasdeur, binnendeur, sectionaaldeur of brandwerende deur. We leveren ze niet alleen, maar plaatsen en hangen hem vakkundig voor u af. Verder zijn wij gespecialiseerd in het vakkundig monteren van kozijnen. Of het nu gaat om houten, aluminium of kunststof kozijnen.
Read more