Ons bedrijf

Ons bedrijf

R.A.B. Bouw is een vertrouwd adres voor al uw bouw- en afbouwwerkzaamheden in Zaandam en omgeving.
Ons bedrijf bestaat sinds 2010, maar wij hebben 20 jaar ervaring in de bouw en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Variatie in diensten

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van renovatie, nieuwbouw, onderhoud, kortom alle bouwwerkzaamheden in en om het huis.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

De beste prijs

Snelle oplevering

De beste kwaliteit

AANNEMINGSBEDRIJF R.A.B. BOUW B.V. REALISEERT BOUWPROJECTEN OP VERSCHILLENDE GEBIEDEN: NIEUWBOUW, RENOVATIE OF TOTAALONDERHOUD.

Kwalitatief hoogstaande dienstverlening en kennis van bouwzaken staan centraal in onze werkwijze met als uitgangspunten: maatwerk, flexibiliteit, betrokkenheid, vakmanschap en heldere communicatie.

Ons bouwbedrijf is actief voor particulieren en bedrijven in de regio Zaandam en omstreken. Met 20 jaar ervaring kent R.A.B. Bouw als geen ander de huidige markt en de geldende regels en omstandigheden. Of het nu gaat om de renovatie van een bestaande woning of de ontwikkeling van een project, kwaliteit is bij elke opdracht de eerste vereiste. We zijn niet alleen inzetbaar voor het totale project, maar ook bij elke fase van het bouwproces apart.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gekwalificeerde vakmensen. Ben jij op zoek naar een baan in de bouw? Laat het ons weten!